Op dit moment geen buitendienst mogelijk.

Heeft u genoeg van goed bedoelde adviezen van kennissen, vrienden en “mannetjes” die van alles proberen maar uw probleem niet oplossen? PC070 biedt dé oplossing voor iedereen die veilig en zonder zorgen gebruik wil maken van de PC. Of het nu gaat om één computer of een netwerk, thuis of bij een bedrijf, PC070 is de juiste keuze voor installatie, onderhoud en het opschonen van PC’s en netwerken.


Wij kunnen zorgen voor het installeren en instellen van uw nieuwe software op de PC of server. Ook het aansluiten en instellen van apparatuur zoals printers, scanners, camera’s, videokaarten, geluidskaarten, cd-rom drives, harddisks, etc. kunnen wij voor u uitvoeren. Veel computerproblemen worden veroorzaakt door verkeerde installatie van een illegale versie van Windows. Hiermee kunt u niet de benodigde beveiligingsupdates binnenhalen. Het is dan ook aan te raden een legale versie van Windows aan te schaffen. Ook op dit gebied adviseren wij u graag.

PC070 rekent een uurloontarief van € 70,- Excl. BTW per uur. Het eerste uur wordt altijd volledig door ons gerekend. Binnen Den Haag hanteren wij geen voorrijkosten,buiten Den Haag volgens afspraak.