Voor een pc in Den Haag kunt u zich wenden tot PC070. PC070 is de specialist. Wij hebben alles voor de pc in huis en bieden ook ondersteuning wanneer uw computer, laptop of notebook defect is. PC070 staat bekend om zijn klantvriendelijke instelling. Wij willen u een totaalplaatje bieden op het gebied van computers. Zowel wat bescherming en technische ondersteuning betreft als de levering van onderdelen, hardware en software. Als klanten hun pc's bij ons brengen, dan willen we ze op optimale wijze van dienst kunnen zijn. Daar staan wij voor. Voor een pc inDen Haag bent u bij PC070 aan het juiste adres.

Pc Den Haag

Wij zijn thuis in ons vak, weten alles van computers en computerhulp. PC070 zet zich met volle overgave in om de perfecte service te bieden. Wij staan voor onze klanten klaar. PC070 presenteert u een groot en gevarieerd productaanbod, onze winkel is zes dagen per week geopend. U kunt ook bij ons terecht voor technische tips, assistentie en als u problemen heeft met uw computer, laptop of notebook en deze wilt laten herstellen. Wij komen desgevraagd ook bij u langs om problemen te verhelpen. Voor een pc in Den Haag zit u bij PC070 goed.

PC070 is een perfectionistisch bedrijf. Wij letten als computerspeciaalzaak en expert op het gebied van computerhulp op alle details. Bij ons bent u van kwaliteit verzekerd. Voor een pcin Den Haag kunt u aankloppen bij PC070. Zie hier meer over ons:

  • Computers
  • Reparaties
  • Pakketten

Wilt u voor een pc of computer in Den Haag een bezoek brengen aan PC070, of wilt u meer informatie over ons bedrijf, dan kunt u ons op de volgende manieren bereiken. Onze winkel bevindt zich aan de Frederik Hendriklaan 299 en de Gaarde 17, in Den Haag. U kunt contact met ons opnemen via info@pc070.nl en tel. (070) 35 88 312.