Voor een notebookscherm in Den Haag kunt u terecht bijPC070. Wij zijn een gedegen en betrouwbaar bedrijf, dat thuis is in de computerbranche. Een scherm voor uw laptop of notebook kunt u bij ons verkrijgen, wij verrichtten daarnaast reparaties aan computers, notebooks en laptops. Ook voor computers die zijn geïnfecteerd met virussen hebben wij een oplossing paraat. Wij leveren optimale kwaliteit en service. Bij PC070 krijgt u waar voor uw geld. De klant staat voorop, dat is ons bedrijfsmotto. Als u een notebookscherm in Den Haag zoekt, dan kunt u zich wenden tot PC070.

Notebookscherm Den Haag

Wij volgen het nieuws uit de branche op de voet en spelen in op de laatste ontwikkelingen. Voor een notebookscherm, laptopscherm, of computerreparatie kunt u bouwen op de specialist: PC070. Wij gebruiken iedere opdracht om onze opgebouwde reputatie te verstevigen. Een notebookscherm inDen Haag? Daarvoor kunt u PC070 inschakelen.

PC070 is een sterk servicegericht bedrijf. Onze winkel is zes dagen in de week geopend. Wij kunnen ook bij u langskomen om uw computerproblemen te verhelpen. Onze vakkennis is groot. Voor een laptop-, computer-, of notebookscherm in Den Haagzit u bij PC070 goed. Zie hier meer over ons:

  • Virus
  • Reparaties
  • Computers

Wilt u voor een notebookscherm in Den Haag een bezoek brengen aan PC070, of wilt u meer informatie over ons bedrijf, dan kunt u ons op de volgende manieren bereiken. Onze winkel bevindt zich aan de Frederik Hendriklaan 299, in Den Haag. U kunt contact met ons opnemen via info@pc070.nl en tel. (070) 35 88 312. U kunt ook terecht in onze winkel op de Gaarde 17 in Den Haag (070-3661750)