Een computer kopen in Den Haag is een hele investering. U wilt daarom veilig kiezen en u wilt kwaliteit van de computer gegarandeerd hebben: koop dan uw computer bij PC070 aan de Frederik Hendriklaan 299 in Den Haag. Onze kennis is groot en we kunnen u dan ook zeker goed adviseren als u een computer gaat kopen in Den Haag.

Computer kopen Den Haag

Weet u al wat uw wensen zijn voor de computer? Een vaste computer kopen is niet in alle situaties even handig: als u vaak uren in de trein zit, bijvoorbeeld. Daarnaast moet u zich afvragen of u fijner met Windows of met Apple werkt, en voor wie de computer bedoeld is. Als u een computer gaat kopen in Den Haag voor uw kinderen, die er spelletjes op willen spelen, stelt u andere eisen aan het ding dan wanneer u de computer voor uw werk nodig heeft.

PC070 adviseert u graag hierbij. Tevens zijn wij experts in de installatie van computers. Een computer kopen in Den Haag is niet al te moeilijk, maar de installatie van nieuwe software op uw computer kan nog wel lastig zijn. Wij komen bij u thuis en verlenen vakkundige hulp bij de installatie van uw computer.

Maar dan… na jaren trouwe dienst heeft uw computer het begeven. U weet niet precies wat het probleem is, want toen u een computer ging kopen in Den Haag had u niet bij alle mogelijke soft- en hardware problemen nagedacht. Ook hiervoor biedt PC070 de passende oplossing: we zijn een autoriteit op het gebied van computerreparatie in Den Haag en ook hiervoor komen we graag bij u langs.

Tegen het schappelijke tarief van 60 euro per uur (exclusief BTW) laat u ons met onze vakkundige blik naar uw computer kijken. Kwaliteit en de beste service, dat is waardoor u PC070 kunt herkennen!

Een computer kopen in Den Haag, deze laten installeren en repareren: voor elke vraag over computers moet u bij PC070 zijn. Kom langs in de winkel, stel uw vraag en laat u informeren over alle mogelijkheden als u een computer wilt kopen in Den Haag. U kunt ook terecht in onze winkel op de Gaarde 17 in Den Haag (070-3661750)